Don Šped – uvoz i carinjenje motornih vozila iz inostranstva – od kupovine do registracije – po sistemu „ključ u ruke“

Mi smo Don Šped – preduzeće za međunarodnu špediciju iz Subotice. Poslujemo od 2015. godine i kod nas možete završiti sve poslove u vezi sa uvozom i carinjenjem motornih vozila iz inostranstva, od saveta za kupovinu, do dovoza do vašeg doma.

Višegodišnje iskustvo i naš stručan kadar na raspolaganju su Vam kada je reč o svim koracima neophodnim da vaš novi ili polovan automobil iz inostranstva stigne do vas bez trošenja vašeg vremena na papirologiju. Uz to, možemo Vam pomoći i kada je reč o uvozu i carinjenju radnih i poljoprivrednih mašina.

Zašto izabrati Don Šped?

Ukoliko tražite pouzdano, brzo i jeftino carinjenje vozila i sve prateće aktivnosti u postupku uvoza vozila, kao i kompletnu logističku podršku i savete, tu smo za vas.
Uverićete se u to da je, uz stručnu pomoć Don Špeda,
  • uvoz automobila,
  • carinjenje vozila i
  • sve druge aktivnosti potrebne da dođete do vašeg četvorotočkaša iz inostranstva
veoma jednostavan postupak.

Usluge koje nudi Don Šped

Pored uvoza i carinjenja motornih vozila iz inostranstva, završavamo i sve poslove koji će omogućiti da vaš „novi ljubimac“ što pre stigne do vas.

Carinjenje vozila

Carinjenje vozila podrazumeva bavljenje papirologijom i određene procedure. Sve to ne treba da Vas brine niti zamara, jer to sve možemo uraditi umesto Vas.

Uvoz automobila

S obzirom na to da direktno sarađujemo sa pouzdanim partnerom iz Beča – Quinns Cars Autohandel – možete nam prepustiti i da umesto vas završimo sve poslove u vezi sa uvozom automobila u Srbiju.

Tehnički pregled vozila

Posebna pogodnost koju nudimo našim klijentima je da na njihov zahtev obezbeđujemo i vršenje tehničkog pregleda vozila.

Homologacija

Homologacijski pregled se obavlja kod ovlašćene agencije ili organizacije (Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad), čija ekipa vrši tehničke preglede u našem skladištu u Subotici. Na osnovu toga dobijate Uverenje o saobraznosti Agencije za bezbednost saobraćaja.

Probne tablice

Probne tablice – bez odlaska u MUP, za petnaestak minuta, u slučajevima kada vozilo želite da vozite kući odmah nakon carinjenja, a nije stiglo uverenje iz ABS-a.

Dovoz automobila iz inostranstva

Ukoliko nemate vremena da putujete po svoj automobil iz inostranstva, vozilo dovozimo do carinskog skladišta u Subotici ili na Vašu adresu bilo gde u Srbiji!

Kontaktirajte nas i ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, sigurni smo u to da ćete i vi biti jedan od klijenata koji nas preporučuju!

Izbornik